Valors

En el moment actual, la funció de l’escola va molt més enllà que la de culturitzar o instruir, se li demana que sigui un agent educatiu en estreta col·laboració amb pares i mares.

Els valors no s’expliquen, els valors s’han de viure, “s’encomanen”. Per això l’escola i els seus mestres han de ser capaços de generar situacions on poder viure i compartir aquest valors perquè tots els que formen part de la comunitat educativa són models i agents educadors. No hi ha una assignatura de valors, sinó que cal tenir una planificació segons les edats i, alhora ser suficientment flexibles per saber adaptar-se a les circumstàncies, reconeixent i fomentant els bons hàbits. Això requereix un professorat i una xarxa de famílies implicades.

Els nostres programes abracen tos els àmbits del nen des del coneixement d’un mateix i dels altres fins a la capacitat de tenir una visió transcendent pròpia de l’humanisme cristià. Per tant, ja des dels primers anys, donem especial importància a valors com l’autonomia personal, l’esforç, l’optimisme, la generositat i el respecte vers els altres.

VALORS
Hàbits
Atrium
Bon dia
Cuida’m

Projecte ATRIUM

El nen petit viu la seva fe de manera senzilla i aprèn a través dels sentits. Moltes coses les comprèn gràcies...

Pregària dels nens i nenes de La Farga Infantil als nens refugiats sirians

Posted by La Farga Infantil on divendres, 23 / octubre / 2015

Pregària dels nens i nenes de La Farga Infantil als nens refugiats sirians