Avui hem jugat a discriminar colors, i a més hem practicat l'habilitat manual.

Quina tarde més divertida, no hem parat de jugar i experimentar.

Les llúdries hem anat a buscar fulles de la tardor hem agafat groges, vermelles i marrons. Quan ja hem tingut moltes hem fet una cortina de fulles a la classe.

Els nens de P5 hem pogut gaudir de l'explicació d'un conte en anglès. Comptem amb la gran sort de tenir a la Felicity a la nostra escola.

Amb el seu anglès natiu ens ha narrat una breu història recolzada amb titelles. A l'acabar, hem mantingut un conversa sobre alguns detalls de la narració.

La mare del Pablo Perez-Villoria ens explica un conte i ens porta un eriçó de veritat! Ens ha encantat!!

Descobrim els elements de la tardor, ens ho passem molt bé!!!

Els nens i nenes surten al aire lliure , exploren i descobreixen espontàneament a partir dels materials que tenen al seu abast: bicicletes, motos, tobogans, espais per amagar-se, les casetes... Els hi dona llibertat i nosaltres les educadores estem allà per ajudar-los en les seves dificultats i per poder solucionar petits conflictes que es generin.

Avui ha sigut el primer dia que hem experimentat amb llum i foscor...ens ha agradat molt seguir i tocar la llum que projectava la llenterna al sostre, a la paret, al dit, a la mà...quina estona més divertida!

Experimentem amb diferents materials naturals de la tardor, fulles seques, magranes, nous i moniatos.
Cargando